We can handle more than you expect.

 
 

Eacy-lift Arm

EL A 50


Technische gegevens


Afmetingen


Handgreep


Zowel bij de arm als de railuitvoering van de Eacy-Lift is een bedieningshandgreep noodzakelijk.

Deze handgreep, de ZE' joystick Zii™, verzorgt de eventuele communicatie met de lastdrager en stuurt de motor aan om te bewegen in de juiste richting. Deze handgreep is er in een "centre" of in een "off centre" uitvoering, in verschillende lengtes.

Meer informatie


Installatie mogelijkheden


Pillar

De standaard montage van een Eacy-Lift Arm is met een pilaar op de vloer of een wandconsole. Voor de montage op de vloer hebben we een standaard pilaar van 3 meter. Een afwijkende hoogte van de pilaar is mogelijk. Iedere andere ophanging van de arm is een special.

 
 

Overhead

De overhead montage wil zeggen dat de Eacy-Lift Arm aan het plafond of plafondligger gemonteerd kan worden. Dit wordt toegepast als er te weinig vloeroppervlakte beschikbaar is om de arm op de standaard manier te bevestigen.
Let op!
De constructie en de montage in deze gevallen worden door de klant zelf uitgevoerd omdat de gehele constructie inclusief het plafond doorgerekend moet worden.

 
 

Overhead-on-rails

De overhead-on-rails montage wil zeggen dat de Eacy-Lift Arm via een railsysteem aan het plafond of plafondliggers gemonteerd wordt. Dit wordt toegepast als de reikwijdte van de arm niet voldoende is om het hele gewenste werkgebied te bewerken.
Eventueel kan het volledige railsysteem door ons berekend en geleverd worden.

 

Accessoires


Pilaar

Een pilaar, zuil of kolom om de knik-arm op de grond te bevestigen. De pilaar is niet inclusief en moet apart besteld worden.

Basisplaat

Verplaatsbare basisplaat waarop een pilaar met arm gemonteerd kan worden met schroeven om het niveau aan te passen.

Trolley

De trolley biedt de mogelijkheid om een knik-arm in overhead (aan het plafond) uitvoering op een railsysteem te gebruiken.

Bevestiging van accessoires

De ZE' Arm R2a heeft T-vormige bevestigingsgroeven waardoor veel accessoires in alle veiligheid en eenvoud kunnen worden vastgezet. Zo kunt u vacuüm- of persluchtleidingen verlichting, verbindingsdozen enz. monteren.

Raadpleeg ons voor het benodigde bevestigingsmaterialen (T-bouten, Profielmoeren...).

Eindstop

Omdat uw werkomgeving vol staat met producten, apparatuur enz. waarmee voorzichtig moet worden omgegaan en de operator gefocust moet blijven op zijn taak, kunnen de bewegingen van de knikarm worden beperkt.
Als zodanig heeft u de mogelijkheid om instelbare eindaanslagen aan te vragen die van invloed zijn op elke rotatie.

Draaibare koppeling

Deze optie maakt rotatie van meer dan één omwenteling met de hoofd-arm mogelijk. Niet onbeperkt.